close
Vážení uživatelé,
16. 8. 2020 budou služby Blog.cz a Galerie.cz ukončeny.
Děkujeme vám za společně strávené roky!
Zjistit více
 
"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

S nalakovanými nehty ve škole - žádný problém!

13. března 2009 v 22:14 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Holky si běžně lakují nehty, ne? A já holka jsem, sice tak nevypadám, ale jsem! :-) Takže jsem to vzala sebevědomě v tomhle pojetí a je to. Chodím do školy s nalakovanými nehty, i když vypadám jako kluk, a vůbec mě to netrápí.
Reklama


Začalo to o jarních prázdninách, kdy mě moje "počítačová droga" (myslím celkově počítač, ne nějaká hra) už přestala bavit. Šla jsem tedy ráno do drogerie, koupit si bezbarvý (průhledný) lak na nehty, a odlakovač.

Ano, čtete správně, lak je bezbarvý, a tudíž celkem nenápadný. njn, odvahu sbírám postupně, to je pravda.

Hned ten večer jsem lak vyzkoušela, zatím jen jednu vrstvu, a trochu nešikovně, mno chce to cvik. Dlouho si toho nikdo nevšiml. Dokonce ani po prázdninách si toho ve škole nikdo nevšiml, nebo to aspoň nedal najevo. Až po týdnu a půl(!) si toho všiml spolužák ve škole.

Chvilku se koukal na moje ruce a pak se zeptal, jestli si lakuju nehty. Já, samozřejmě s duší holky pomalu přestávajíc dbát na to, že jsem stále v klučičím těle, jsem mu klidně odpověděla, že ano.
On na to reagoval neutrálně, ale během asi 10 minut se to nějakými rychlodrby rozšířilo po celé třídě a spolužáci za mnou chodili, abych jim ty nehty ukázala. Brali to očividně za něco nenormálního, možná je i chápu, když netušili, že před nimi stojí vlastně holka, ne kluk. A já jako holka jsem se na ně tvářila nechápavě a říkala, že nevím, co na tom má být nenormálního?
A za tím si stojím a jsem na to hrdá, že si konečně můžu lakovat nehty, což jsem si sama obhájila. I když moje obhajoba byla slovy: "Chtěl jsem to jen zkusit." (njn na veřejnosti ještě nemůžu mluvit jako holka :-( ), takže to ještě nikdo netušil, že ta zkušební doba bude trochu delší. Takže další obhajoba bude asi "Zalíbilo se mi to." :-D

Ano, spolužákům se to může nelíbit, můžou na to nadávat, ale to je asi tak všechno. Moji duši holky mi už nikdo nevezme! ]:-D>

Už kdysi, tuším tak před dvěma roky, jsem si zkoušela lakovat nehty. Poprvé to bylo takové komické, kdy jsem vzala červenou lihovku (lihový fix, pokud někdo neví xD ) a použila ji na nehty u nohou (ty nejsou tolik vidět). Odlakovačem to šlo dolů a později jsem objevila i mamčin lak.

Dnes tedy o tomhle ví pár lidí z rodiny, spolužáci ve škole a pak ti, co si toho všimli, ale nedali to najevo. Chci v tom pokračovat dál, nepřestávat, a když se to někomu nebude líbit, má smůlu. Myslím, že mě od toho už nic (a nikdo) neodradí. Ostatně, jako TS mě čekají daleko těžší věci, než je nějaké lakování nehtů. Ale že se o tom umím docela dobře rozepsat, že? :-P
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Gekko Gekko | Web | 16. března 2009 v 20:02

Super! Pevně si stůj sama za sebou :-)

Take jsem pomerne dlouho chodila s bezbarvym lakem, aniz si toho nekdo vsimnul (tedy, ne ze bych ted pouzivala jiny :-) ), nez jsem se dokopala i na verejnosti ke zmene zbytku vzhledu. Myslim ze jsi na dobre ceste ;-)

2 Lucka Lucka | E-mail | Web | 16. března 2009 v 22:00

Tesim se az napises ze jsi mela ve skole na sobe ruzovy lak :)

3 Annia Annia | Web | 16. března 2009 v 22:02

Gekko, díky za podporu! :) Myslím, že mi moje nalakované nehty začínají dopomáhat k pochopení mé osobnosti ostatními. Ale není to ještě vůbec jisté! Napíšu o tom více později, páč jsem si dneska opařila ruku čajem, pálí to jako čert a nemůžu moc psát. :-( Zatím ahoj!

4 Annia Annia | Web | 16. března 2009 v 22:14

Mno, pokud to vyjde podle mého "sci-fi" plánu, tak to bude někdy začátkem příštího školního roku (září). Ale jak říkám, sci-fi... :-/

5 Ann Ann | 15. dubna 2009 v 18:02

Holky si nehty narůžovo lakují běžně. Tak proč ne ty? Nestarej se o to, co ti na to poví spolužáci..

6 Annia Annia | Web | 15. dubna 2009 v 18:35

[5]: Ann: Zatím to zkusím na černo. To je taková neutrální barva, a přecejen, při mým současným "zjevu" bude asi líp "akceptovatelná". Samozřejmě, až s tím začnu, určo to napíšu na blog!! ;-D

7 NIkola NIkola | Web | 2. května 2009 v 19:58

to je pohudka s tema nehtama... statecna... kdyz se budes ke vsemu stavet takto statecne, tak porplujes vsim, ani nebudes vedet jak rychle...  8-)

8 Annia Annia | Web | 3. května 2009 v 1:15

[7]: Nikola: Musim byt statecna. Jinak bych to nedavala. :-D Doufam ze mas pravdu s tim, je dobre propluju. :-)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

 

Reklama
TOPlist